Volume final: 45L
6.0 Kg Malte Pilsen
3.0 Kg Malte Vienna
3.0 Kg Malte Munich
0.5 Kg Malte Carared
0,2 Kg Malte Cristal 150
50g Lúpulo Amarillo (8.8% a.a.) 60 min
40g Lúpulo Magnum (13% a.a.) 60 min
50g Lúpulo Cascade (5.5% a.a.) 20 min
50g Lúpulo Amarillo (8.8% a.a.) 05 min
30g Lúpulo Amarillo (8.8% a.a.) Dry Hopping 1 semana
Fermento Wyeast 1084 Irish Ale
30L + 30L Água Mineral Imperatriz
30 min 65º
30 min 68°
10 min 78°
90 min Fervura
O.G. - 1.075
F.G. - 1.018
Álcool - 7.4% ABV
Cor - 10 SRM
Amargor - 70 IBU
07/10/2011 - Brassagem
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